gereedschap.png

Kleine beurt in Honselersdijk

Een kleine beurt is er om grote schade te voorkomen. Tijdens een kleine beurt wordt door Vakgarage Ata Honselersdijk gecontroleerd op 30 veiligheidspunten waaronder uw remmen, verlichting, schokdempers en de accu. Alle vloeistoffen worden vervangen of aangevuld waar nodig. Is uw auto rond de tijd van de APK keuring toe aan een kleine beurt? combineer deze om te voorkomen dat u meerdere afspraken moet inplannen. Wij verzorgen de APK en kleine beurt graag tegelijk voor u.

De kosten die u betaalt bij Vakgarage Ata Honselersdijk is afhankelijk van het soort auto dat u rijdt. Bij ons kunt u er altijd zeker van zijn dat u een scherp voorstel ontvangt. Kleine beurt in Kwintsheul, Naaldwijk of Honselersdijk voeren wij graag voor u uit. Plan een afspraak in door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 0174-625066 of mail naar info@ata-autobedrijven.nl 

Vakgarage ATA Honselersdijk, uw garagebedrijf

Vakgarage ATA Honselersijk is een écht dorpsbedrijf met moderne look and feel en universeel ingestoken. Wij zijn specialist in elk merk maar bij uitstek gespecialiseerd in Daihatsu. Wij zijn dan ook erkend reparateur voor uw Daihatsu auto. Ver in de omtrek van Kwintsheul, Naaldwijk en Honselersdijk(westland) hebben wij een goede naam opgebouwd als Daihatsu dealer van 1968 tot op heden. Tevens zijn wij bij Bovag aangesloten en zijn wij een bedrijf dat met de tijd mee gaat. Niet alleen qua apparatuur, maar ook ons personeel is altijd op niveau geschoold. 

Een bedrijf waar de klant persoonlijk aandacht krijgt en allerminst een nummer is. Naast het kunnen leveren van alle merken nieuwe auto’s hebben we ook een gevarieerde collectie Bovag kwaliteits occasions. Heeft u zelf een auto op internet gevonden, overleg gerust wat wij ook dan voor u kunnen betekenen.

Vakgarage ATA Honselersdijk is een Focwa-lid en dit betekent dat wij een eigen schade afdeling hebben en kennis op het gebied van (voor)ruit schade door de partnership met Autoglaz. Wij doen ook aan uitdeuken zonder spuiten/sportrepair. Bij ons kunt u altijd een leenauto of leenfiets mee krijgen. 

Tot slot bieden wij ook lease auto's aan. Geef alstubliefd uw wensen aan bij ons, en wij zorgen ervoor dat wij u optimaal kunnen ontzorgen hierin.