BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na onderhoud
  • Specialist in Honselersdijk e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Vakgarage Ata Honselersdijk gelegen aan Middel Broekweg 89 bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0174-625066 of mail naar info@ata-autobedrijven.nl

Auto onderhoud in Honselersdijk, provincie Zuid-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Maak nu een afspraak!

Auto onderhoud en reparatie Honselersdijk

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Vakgarage Ata Honselersdijk is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Vakgarage Ata Honselersdijk verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Kwintsheul, Naaldwijk, Poeldijk, Monster, Ter Heijde, Wateringen of Honselersdijk , kom dan gerust langs bij Vakgarage Ata Honselersdijk. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

U kunt bij ons terecht voor: hybride onderhoud & reparatie, diesel reparatie, ABS reparatie, ESP reparatie, uitlaat vervangen, koppeling vervangen, winterbanden wissel, zomerbanden wissel, lichtmetalen velgen, accu vervangen, airco reparatie, ruitenwissers vervangen, storing diagnose, versnellingsbak reparatie, pechhulp 24 uur, uitdeuken en spuiten, auto’s spuiten, schadegarant, Focwa, auto’s spuiten, auto’s poetsen binnen en buiten, auto’s voorzien van glasscoating en vervangend vervoer

 

Vakgarage ATA Honselersijk is een écht dorpsbedrijf met moderne look and feel en universeel ingestoken. Wij zijn specialist in elk merk maar bij uitstek gespecialiseerd in Daihatsu. Wij zijn dan ook erkend reparateur voor uw Daihatsu auto. Ver in de omtrek van Kwintsheul, Naaldwijk en Honselersdijk(westland) hebben wij een goede naam opgebouwd als Daihatsu dealer van 1968 tot op heden. Tevens zijn wij bij Bovag aangesloten en zijn wij een bedrijf dat met de tijd mee gaat. Niet alleen qua apparatuur, maar ook ons personeel is altijd op niveau geschoold. 

Een bedrijf waar de klant persoonlijk aandacht krijgt en allerminst een nummer is. Naast het kunnen leveren van alle merken nieuwe auto’s hebben we ook een gevarieerde collectie Bovag kwaliteits occasions. Heeft u zelf een auto op internet gevonden, overleg gerust wat wij ook dan voor u kunnen betekenen.

Vakgarage ATA Honselersdijk is een Focwa-lid en dit betekent dat wij een eigen schade afdeling hebben en kennis op het gebied van (voor)ruit schade door de partnership met Autoglaz. Wij doen ook aan uitdeuken zonder spuiten/sportrepair. Bij ons kunt u altijd een leenauto of leenfiets mee krijgen. 

Tot slot bieden wij ook lease auto's aan. Geef alstubliefd uw wensen aan bij ons, en wij zorgen ervoor dat wij u optimaal kunnen ontzorgen hierin.