APK KEURING IN Honselersdijk (Honselersdijk, Kwintsheul, Naaldwijk, Poeldijk, Monster, Ter Heijde en Wateringen) 

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Ata Honselersdijk bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Honselersdijk. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Honselersdijk om de auto te keuren.  

APK BIJ Vakgarage Ata Honselersdijk IN Honselersdijk

Bent u woonachtig in of nabij Kwintsheul, Naaldwijk, Poeldijk, Monster, Ter Heijde, Wateringen of Honselersdijk en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Ata Honselersdijk bent u gegarandeerd van persoonlijke service, uitstekend vakwerk en altijd één bij u in de buurt. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. Je kunt ons vinden aan de Middel Broekweg 89 in Honselersdijk. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Honselersdijk maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0174-625066 of mail naar info@ata-autobedrijven.nl.  

U kunt bij ons terecht voor: hybride onderhoud & reparatie, diesel reparatie, ABS reparatie, ESP reparatie, uitlaat vervangen, koppeling vervangen, winterbanden wissel, zomerbanden wissel, lichtmetalen velgen, accu vervangen, airco reparatie, ruitenwissers vervangen, storing diagnose, versnellingsbak reparatie, pechhulp 24 uur, uitdeuken en spuiten, auto’s spuiten, schadegarant, Focwa, auto’s spuiten, auto’s poetsen binnen en buiten, auto’s voorzien van glasscoating en vervangend vervoer

APK bij Vakgarage Ata Honselersdijk

Bij Vakgarage Ata Honselersdijk is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto-onderhoud bij Vakgarage Ata Honselersdijk uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Vanaf 1 januari 2023 is voor auto’s met een roetfilter een test met een deeltjesteller verplicht bij een APK. Voor deze deeltjestest kunnen extra kosten worden berekend. 

Wanneer Vakgarage Ata Honselersdijk geen bijzonderheden bij de APK vindt, kunt u binnen redelijke tijd de weg weer op met een goedgekeurde auto. Mochten er toch bijzonderheden naar voren komen, neemt Vakgarage Ata Honselersdijk altijd contact met u op om de benodigde werkzaamheden te bespreken. 

Er zijn weinig garages in Honselersdijk die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres in Honselersdijk en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ Vakgarage Ata Honselersdijk IN Honselersdijk

Bent u woonachtig in Honselersdijk en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Ata Honselersdijk bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Middel Broekweg 89 in Honselersdijk. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Honselersdijk maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0174-625066 of mail naar info@ata-autobedrijven.nl

APK keuring in Honselersdijk, in de provincie Zuid-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Ata Honselersdijk
Middel Broekweg 89
2675 KJ Honselersdijk

tel.: 0174-625066
mail: info@ata-autobedrijven.nl