Grote beurt bij Vakgarage Ata Honselersdijk in Honselersdijk

Wij adviseren elke twee jaar, of elke 30.000 km een grote beurt uit te laten voeren. Hiermee voorkom je dat onderdelen doorslijten en voor onverwachte hoge kosten zorgen. Heb je een occasion gekocht van een particulier zonder onderhoudshistorie? breng deze gerust langs voor inspectie bij Vakgarage Ata Honselersdijk. Een grote beurt is niet alleen om problemen te verhelpen, maar ook om problemen aan de motor te voorkomen. Het is belangrijk dat alle filters en vloeistoffen worden nagekeken en waar nodig vervangen worden om verstoppingen uit de weg te gaan. Kom langs bij Vakgarage Ata Honselersdijk voor een grote beurt in Kwintsheul, Naaldwijk of Honselersdijk.

Om een afspraak te maken mag u altijd bellen met 0174-625066 of mailen naar info@ata-autobedrijven.nl

U kunt ook terecht bij ons wanneer u in Honselersdijk, Kwintsheul of Naaldwijk woont! 

 U kunt bij ons terecht voor: hybride onderhoud & reparatie, diesel reparatie, ABS reparatie, ESP reparatie, uitlaat vervangen, koppeling vervangen, winterbanden wissel, zomerbanden wissel, lichtmetalen velgen, accu vervangen, airco reparatie, ruitenwissers vervangen, storing diagnose, versnellingsbak reparatie, pechhulp 24 uur, uitdeuken en spuiten, auto’s spuiten, schadegarant, Focwa, auto’s spuiten, auto’s poetsen binnen en buiten, auto’s voorzien van glasscoating en vervangend vervoer

Vakgarage ATA Honselersdijk, uw autobedrijf

Vakgarage ATA Honselersijk is een écht dorpsbedrijf met moderne look and feel en universeel ingestoken. Wij zijn specialist in elk merk maar bij uitstek gespecialiseerd in Daihatsu. Wij zijn dan ook erkend reparateur voor uw Daihatsu auto. Ver in de omtrek van Kwintsheul, Naaldwijk en Honselersdijk(westland) hebben wij een goede naam opgebouwd als Daihatsu dealer van 1968 tot op heden. Tevens zijn wij bij Bovag aangesloten en zijn wij een bedrijf dat met de tijd mee gaat. Niet alleen qua apparatuur, maar ook ons personeel is altijd op niveau geschoold. 

Een bedrijf waar de klant persoonlijk aandacht krijgt en allerminst een nummer is. Naast het kunnen leveren van alle merken nieuwe auto’s hebben we ook een gevarieerde collectie Bovag kwaliteits occasions. Heeft u zelf een auto op internet gevonden, overleg gerust wat wij ook dan voor u kunnen betekenen.

Vakgarage ATA Honselersdijk is een Focwa-lid en dit betekent dat wij een eigen schade afdeling hebben en kennis op het gebied van (voor)ruit schade door de partnership met Autoglaz. Wij doen ook aan uitdeuken zonder spuiten/sportrepair. Bij ons kunt u altijd een leenauto of leenfiets mee krijgen. 

Tot slot bieden wij ook lease auto's aan. Geef alstubliefd uw wensen aan bij ons, en wij zorgen ervoor dat wij u optimaal kunnen ontzorgen hierin.