Schadeherstel

SCHADEHERSTEL VAN UW AUTO IN HONSELERSDIJK

Autoschade is al vervelend genoeg. Voorkom verder oplopende schade en breng uw auto langs bij Vakgarage Ata Honselersdijk. Zelfs de kleinste schade kan tot grote gevolgen leiden. Vakgarage Ata Honselersdijk zorgt voor een professionele inspectie en schadeherstel aan uw auto. De kosten om de opgelopen schade vast te stellen is nodig, dit kan bij ons door middel van een intake gesprek. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk ontlast wordt. Heeft u schade in Honselersdijk, laat u dan vrijblijvend adviseren over onze mogelijkheden op het gebied van schadeherstel.  

De mogelijkheden van onze schadeherstel dienst bespreken? U kunt langskomen bij Middel Broekweg 89 in Honselersdijk, bellen naar telefoonnummer 0174-625066 of mailen naar info@ata-autobedrijven.nl

SCHADEGARANT

Wij zijn ook aangesloten bij Schadegarant. Wie is Schadegarant: 

Schadegarant is in 1992 opgericht als stichting zonder winstoogmerk.

Bij Schadegarant zijn partijen aangesloten die autoschades voor verzekerden vakkundig en vlot willen laten herstellen. Het gaat om autoverzekeringsmaatschappijen, auto(schadeherstel)bedrijven, assurantieadviseurs en gevolmachtigd agenten.  

HOOFDDOELSTELLINGEN

Schadegarant heeft vier belangrijke doelen waar verzekerden van de Schadegarantverzekeraars baat bij hebben; 

1. Kwaliteit en veiligheid
2. Klanttevredenheid
3. Procesefficiency
4. Schadelast beheersing

AUTOGLAZ

Wij van Vakgarage ATA zijn aangesloten bij Autoglaz. Een organisatie die Excellente Service, de beste producten en een innovatieve aanpak centraal stelt. Ons doel is om alle automobilisten (particulieren, leasemaatschappijen en fleetowners) met ruitschade direct en voor de beste prijs weer op weg te helpen. En alle klanten te ontzorgen door een zorgvuldige en effectieve procesafhandeling. Altijd en overal.

Autoglaz is een gecertificeerde kwaliteitsketen (BOVAG, ISO 9001 en Stichting Duurzaam Repareren) die duurzaam ondernemen hoog in haar vaandel draagt. Dit wordt bevestigd door een hoge GlasGarant score. Autoglaz toont daarmee aan dat excellente service, kwaliteit en levenslange garantie leidend zijn.