EEN RUIME BUS OF VERHUISWAGEN HUREN IN HONSELERSDIJK!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in Honselersdijk voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

ZO HEEFT AUTOHOPPER VOOR JOU KLUS ALTIJD DE JUISTE BUS!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0174-625066

Juiste_bus

HUREN ZONDER ADDERTJES ONDER HET GRAS!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet te veel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Honselersdijk aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 120 vestigingen in het land. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Neem dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, tel: 0174-625066

Waar vind je ons? Kom je uit Honselersdijk, De Lier, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen (Westland)? Dan kan je ons makkelijk vinden aan de Middel Broekweg 89 in Honselersdijk.