GARAGE Honselersdijk

Zoekt u naar een garage in Honselersdijk voor het onderhoud van uw auto? Welkom bij Vakgarage Ata Honselersdijk. Wij zijn een autobedrijf in Zuid-Holland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Honselersdijk. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in Poeldijk, Monster, Ter Heijde, Wateringen, Kwintsheul, Naaldwijk of Honselersdijk? U bent van harte welkom bij Vakgarage Ata Honselersdijk!

UW AUTO LATEN REPAREREN? Vakgarage Ata Honselersdijk IS UW GARAGE IN Honselersdijk (Zuid-Holland)

Als uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft dan brengt u de auto naar Vakgarage Ata Honselersdijk. De monteurs in onze garage zullen uw auto op een aantal kritieke punten controleren. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het controleren van de ruitenwissers, airco, verlichting etc. Ook controleren wij de staat van de banden.

U kunt bij ons terecht voor: hybride onderhoud & reparatie, diesel reparatie, ABS reparatie, ESP reparatie, uitlaat vervangen, koppeling vervangen, winterbanden wissel, zomerbanden wissel, lichtmetalen velgen, accu vervangen, airco reparatie, ruitenwissers vervangen, storing diagnose, versnellingsbak reparatie, pechhulp 24 uur, uitdeuken en spuiten, auto’s spuiten, schadegarant, Focwa, auto’s spuiten, auto’s poetsen binnen en buiten, auto’s voorzien van glasscoating en vervangend vervoer

Contactgegevens

Vakgarage Ata Honselersdijk
Middel Broekweg 89
2675 KJ Honselersdijk

tel.: 0174-625066
mail: info@ata-autobedrijven.nl